Condiții Generale pentru utilizarea site-ului overcomeglobal.com

Termeni și definiții:

OvercomeGlobal – este denumirea comercială a SC PROMOTE JOY SRL, persoană juridică Română, având datele de identificare: număr de ordine în Registrul Comerțului j35/3693/2020, cod unic de înregistrare fiscală 43435343.

Vânzător– Overcomeglobal prin cadrul site-ului sau a paginilor asociate

Cumpărător/client – orice persoană fizică cu vârstă peste 18 ani sau orice persoană juridică care își crează un cont sau achiziționează un produs de pe site-ul overcomeglobal.com

Utilizator  – orice persoană fizică cu vârstă peste 18 ani sau persoană juridică care accesează site-ul overcomeglobal.com și este de acord cu clauzele specificate în secțiunea termeni și condiții

Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresa de e-mail și o parola care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/ Cumpărător Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția de a achiziționa produse de pe Site.

Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.

Conținut – reprezintă:

 – toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorului de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– informații legate de Produsele  și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioada;

– date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Produs, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

 Informații despre site

Site-ul overcomeglobal.com se află în proprietatea PROMOTE JOY SRL. 

PROMOTE JOY SRL își asumă dreptul de a realiza modificări fără o altă notificare în prealabil, de aceea, va solicităm să urmăriți  în mod periodic site-ul nostru.

OvercomeGlobal este o platforma care oferă accesul la materiale din sfera dezvoltării  personale. Toate informațiile din acest site web sunt în scop informativ general și sunt protejate de drepturile de autor.

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu toate condițiile de utilizare menționate mai jos.

Dacă alegeți să vizitați site-ul și să accesați serviciile (cumpărarea produselor) puse la dispoziție prin intermediul site-ului, vă asumăți cunoașterea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții, care stau la baza contractului dintre overcomeglobal.com ( PROMOTE JOY SRL)  și dumneavoastră.

Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

 Acceptarea condițiilor

În calitate de client/utilizator al site-ului overcomeglobal.com veți putea consulta oricând Termenii și Condițiile pentru utilizarea site-ului. Acceptul dumneavoastră de a comunica cu noi pe această cale electronică, de a primi informații de la noi și/sau de a ne trimite dvs. informații, reprezintă un accept echivalent cu semnătură olografă pe orice document fizic, că și cum aceste informații ar fi tipărite pe un suport fizic, în scris.

În momentul în care achiziționați un produs din cadrul platformei Overcome Global între Vânzător și dumneavoastră în calitate de Cumpărător se încheie automat un contract.

Prin acceptarea Termenilor și condițiilor din prezenta pagină, va exprimați acordul pentru a primi comunicări sau oferte în scop comercial din partea PROMOTE JOY SRL. Datele personale oferite vor fi procesate conform Politicii de prelucrare a datelor personale ale PROMOTE JOY SRL.ema

Te poți dezabona oricând de la primirea acestor e-mail-uri accesând linkul de dezabonare din partea de jos a email-ului sau trimițând un e-mail către office@overcomeglobal.com, cu subiectul: dezabonare. 

PROMOTE JOY SRL își rezervă dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, cu sau fără o notificare în prealabil despre această intenție, dacă avem motive precum că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

Abonații newsletter-ului www.overcomeglobal.com pot retrimite aceste comunicări comerciale mai departe și altor persoane, pe răspunderea lor, cu condiția să nu fi modificat în nici un fel aceste comunicări.

Condiții pentru utilizarea site-ului

Pentru a putea accesa serviciile/produsele puse la dispoziție în cadrul site-ului, trebuie să aveți un cont activ.

Crearea unui cont se poate face în momentul în care cumpărați un produs sau accesând link-ul următor: Overcomeglobal (teachable.com)

Datele solicitate în momentul creării contului sunt: Nume complet, adresa de mail, Parolă, Confirmare parolă, acceptul privind primirea de informații, acordul privind Politică de confidențialitate  și Termenii și condițiile de utilizare.

După completarea datelor veți primi un mail de informare privind crearea contului și trebuie să confirmați crearea acestui cont.

Doar după parcurgerea acestor pași veți avea un cont valid.

În momentul în care achiziționați un produs din cadrul platformei Overcome Global între Vânzător și dumneavoastră în calitate de Cumpărător se încheie automat un contract.

Cum se pot accesa produsele cumpărate?

Produsele cumpărate se pot accesa doar după logare în cadrul platformei și efectuarea plății.

În momentul în care aveți un cont activ și un produs cumpărat, îl veți găsi la adresa: Overcomeglobal

Plata și facturarea

Prețurile produselor  afișate în cadrul site-ului overcomeglobal.com includ T.V.A. conform legislației în vigoare și sunt în lei.

 Datele solicitate în momentul cumpărării unui produs:

Numele de pe card, numărul cardului, dată expirării, cod CVC, adresa de facturare.

Pentru că plata să poată fi efectuată trebuie să fiți logat în cadrul site-ului.

 După completarea tuturor informațiilor și acceptarea condițiilor, vânzătorul va emite către Cumpărător,  o factură pentru produsele achiziționate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare. Toate facturile se vor emite în format electronic și vor fi transmise la adresa de mail menționată în cadrul contului. 

În cazul în care aceste informații sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzeci si opt) de ore în Cont, vă rugăm să ne sesizați acest aspect pe adresa de mail: office@overcomeglobal.com

 Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumpărătorului nu vor fi accesibile OvercomeGlobal și nici nu vor fi stocate de către de noi, ci de către procesatorul de plăți integrat în Site, entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate Utilizatorul/ Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

  Pentru motive de securitate a Tranzacțiilor Utilizatorul/ Cumpărătorul este sfătuit să nu rămână logat pe Site și să nu seteze opțiunea de logare automată pe dispozitivele mobile sau să salveze datele cardului introduse. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisă și se recomandă folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: să conțină cel puțin opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre și caractere speciale).

 Garanția și dreptul de retragere

Oferim o garanție de 100%, însemnând că, in cazul in care, într-un termen de 14  zile de la asigurarea accesului pe site, nu sunteți satisfăcut de produsele achiziționate  vă puteți retrage din Contract și primiți banii înapoi, urmând a vi se șterge contul de acces la site. 

Nu aveți acest drept în cazul în care dețineți sau vă creați mai multe conturi.  

În cazul în care doriți să va retrageți, va rugăm să ne comunicați un mail la adresa: office@overcomeglobal.com prin care să  ne comunicați datele dumneavoastră complete, produsul la care doriți să renunțați și prețul acestuia. Suma menționată se va returna în contul cu care ați efectuat plata.

Cererea de retragere va fi primită numai dacă respectați termenul de 14 zile calendaristice de la data înregistrării . 

Optarea pentru retragerea de pe site implică și ștergerea contului de acces.

Răspunderi și limitări

Prin crearea și utilizarea Contului, vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parolă) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulată prin intermediul Contului. 

Prin accesarea site-ului, crearea Contului și utilizarea site-ului acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima să versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Sunteți responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizați site-ul. 

Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea check boxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online. 

Vânzătorul nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate să apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe site sau a nefuncționării sau funcționării necorespunzătoare a acestui site. 

Reclamații

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comandă efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa office@overcomeglobal.com. 

Vom înregistra reclamația dumneavoastră și veți primi în cel mai scurt timp un răspuns.

Aveți obligația de a nu face publice aceste nemulțumiri în mediul online sau privat iar în cazul în care o veți face veți suportă prejudiciul de imagine adus platformei și implicit proprietarului site-ului.  

Orice reclamație se depune în termen de maxim o lună de la data sesizării situației reclamate.

Forța majoră

Toate obligațiile menționate  se suspendă în caz de forță majoră până la încetarea acesteia. Este considerat caz de forța majoră orice eveniment mai presus de controlul părților, care nu se datorează greșelii sau vinei acestora, care nu poate fi prevăzut de părți la momentul încheierii contractului/oricărei colaborări și care face imposibilă executarea și respectiv, îndeplinirea Contractului/a celor menționate. Forța majoră apără de răspundere partea care o invocă, dacă aceasta notifică celeilalte Părți existența și data apariției evenimentelor sau împrejurărilor de forța majoră în termen de 5 zile calendaristice de la apariția acestora

Overcome Global va încerca să își îndeplinească obligațiile asumate, în măsura posibilităților, căutând mijloace alternative. 

Legea aplicabilă

Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Vânzător și Utilizatori / Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care această nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente din Timișoara. 

 Funcționare site

Site-ul poate fi vizitat atunci când este funcțional. Site-ul www.overcomeglobal.com este găzduit pe serverele unei terțe firme. Nu ne asumăm răspunderea pentru suspendarea sau întreruperea site-ului, în totalitate sau parțial.

PROMOTE JOY S.R.L. nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site, indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări sau actualizări.

PROMOTE JOY S.R.L. nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii de dvs. de anumite browsere pentru vizitarea site-ului www.overcomeglobal.com.

Drepturi privind conținutul site-ului

Întregul conținut al site-ului overcomeglobal.com  (imagini, texte, simboluri, elemente de grafică web, email-uri și alte date)  este protejat prin legea drepturilor de autor, (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială, toate drepturile fiind rezervate. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea PROMOTE JOY SRL.

Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus, fără acordul scris al PROMOTE JOY S.R.L. se pedepsește conform legilor în vigoare.

Informațiile prezente pe overcomeglobal.com sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagină. 

 Overcomeglobal.com nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legături de conținut, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele website-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii acelor website-uri.

Overcomeglobal.com este exonerată de orice vină în cazul utilizării conținutului transmis către Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul website-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al overcomeglobal.com , atunci când această utilizare a conținutului produce pagube de orice natură Clientului și/sau oricărui terț implicat în acest transfer de Conținut.

Orice încălcare a drepturilor de autor poate fi sesizată pe adresa de e-mail: office@overcomeglobal.com

Protecția datelor

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, website-ul nostru administrat de PROMOTE JOY S.R.L., are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Nu furnizăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm datele dvs. altor persoane. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea trimiterilor de noutăți / promoții / etc., a comportamentului tău pe website.

Plata – se va face prin părți terțe- dacă se alege cu cardul. Astfel, atât, prelucrează date cu caracter personal ale Clientului overcomeglobal.com , exclusiv pentru prezentarea produselor de pe website-ul companiei, conform legislației în vigoare cu privire la Protecția datelor personale. De asemenea, terții parteneri ai firmei de prezentare live, mandatați pentru îndeplinirea serviciilor de prezentare, care procesează date cu caracter personal ale Clienților overcomeglobal.com , trebuie să respecte întocmai termenii și condițiile legii cu privire la siguranță prelucrării datelor cu caracter personal și a prezentului document Termeni și Condiții.

Informațiile înregistrate sunt utilizate în scopul comunicări de informații numai de către ține. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției. Totodată, ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc și să soliciți ștergerea datelor (vezi Politică de confidențialitate a datelor personale). Dacă unele din datele despre ține sunt incorecte, te rugăm să ne informezi cât mai curând posibil.

Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți contacta în orice moment pentru a ne transmite solicitarea dvs. prin e-mail la adresa: office@overcomeglobal.com

Mai multe detalii privind politicile de protecție a datelor, regulament și confidențialitate găsiți în documentul Politici privind protecția datelor cu caracter personal din cadrul site-ului.

Despre Cookie-uri

Aveți opțiunea de a accepta sau nu utilizarea fiecărei categorii de module cookie.

Va puteți retrage consimțământul privind fișierele de tip cookie în orice moment, să blocați sau să eliminați fișierele cookie fie prin intermediul setărilor dvs., fie prin utilizarea unor software-uri puse la dispoziție de terți, fie urmând instrucțiunile pentru fiecare modul de cookie.

Fișierele rămân pe terminalul utilizatorului pe o perioada determinată de parametrii cookie-ului sau pâna sunt șterse manual de utilizator. Pentru mai multe detalii, va rugăm vizitați secțiunea Politică de utilizare cookie-uri.

Prin acceptarea acestor termeni și condiții va exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679.

Dispoziții finale

În permanentă vom îmbunătății și vom extinde sfera informațiilor oferite.

Ne dorim că în cadrul site-ului overcomeglobal să găsiți specialiști din cât mai multe domenii, care vă vor prezența materiale noi și de actualitate.

Nu putem garanta menținerea constanța a tuturor materialelor disponibile în cadrul overcomeglobal.com, prezența acestora în cadrul platformei fiind în strânsă legătură și cu termenul de difuzare stabilit cu trainerii.

În cazul în care urmează să eliminăm un anumit material din cadrul platformei.

Pentru a asigura o gestionare eficientă a materialelor de pe site, Promote Joy SRL își rezervă dreptul de a elimina materialele care nu mai prezintă interes, care au fost înlocuite cu materiale actualizate, care nu vor mai atinge un anumit  standard calitativ, care din orice alte asemenea motive vor fi considerate neoportune ori pentru care a expirat dreptul de difuzare negociat cu creatorii de cursuri. Prin urmare, PROMOTE JOY SRL nu garantează menținerea constantă a tuturor materialelor în cadrul site-ului/platformei.

Înaintea ștergerii unui material va vom informa pe mail privind intenția, cu termen de minim 15 zile. 

Cursuri, Workshopuri, Sesiuni 1 la 1

Apasati ENTER dupa ce ati scris ce doriti sa cautati

Prin logarea pe acest site sunteti de acord cu termenii si conditii, politica de confidentialitate acestui site.

New membership are not allowed.