Prelucrarea datelor cu caracter personal

Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

www.overcomeglobal.com este denumirea comercială a PROMOTE JOY SRL cu sediul în Giroc, Str. Garofiței  2A, Timiș  persoană juridică de naționalitate română.

Vă garantăm că datele furnizate de dumneavoastră sunt strict confidențiale și nu le vom transmite unor terțe entități.

Suntem întotdeauna deschiși să aflăm opinia dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații de care ați avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră. Dacă doriți mai multe informații sau doriți să ne transmiteți opinia dumneavoastră vă rugăm să ne dați un mail la adresa office@overcomeglobal.com și Responsabilul Overcome Global privind protecția datelor vă va contacta.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică privind prelucrarea datelor cu caracter personal, conform necesității de funcționare a site-ului și a cerințelor legale, fără o notificare prealabilă, de aceea, vă solicităm să urmăriți în mod periodic eventualele modificări.

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt orice informații care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Informațiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie și ele date cu caracter personal.

Datele cu caracter personal rămân date cu caracter personal și sunt vizate de RGPD (Regulament general privind protecția datelor cu caracter personal) conform normelor europene în vigoare.

RGPD protejează datele cu caracter personal indiferent de tehnologia utilizată pentru prelucrarea datelor respective – este „neutră din punct de vedere tehnologic” și se aplică atât prelucrării automate, cât și prelucrării manuale, cu condiția că datele să fie organizate potrivit unor criterii predefinite ( de exemplu, în ordine alfabetică). De asemenea, nu contează cum sunt stocate datele – într-un sistem de TIC, prin supraveghere video sau pe hârtie; în toate aceste cazuri, datele cu caracter personal sunt supuse cerințelor de protecție formulate în RGPD.

Exemple de date cu caracter personal:

 • un nume și prenume;
 • o adresă de domiciliu;
 • o adresă de e-mail, cum ar fi prenume.nume@societate.com;
 • un număr de act de identitate;
 • date privind locația (de exemplu, funcția de date privind locația disponibilă pe un telefon mobil)*;
 • o adresă de protocol de internet (IP);
 • un identificator de modul cookie*;
 • identificatorul de publicitate al telefonului dvs.;
 • date deținute de către un spital sau un medic, care ar putea fi un simbol ce identifică în mod unic o persoană.

*Rețineți că în unele cazuri există o legislație sectorială specifică, care reglementează, de exemplu, situațiile de utilizare a datelor privind locația sau utilizarea modulelor cookie – Directiva privind confidențialitatea în mediul electronic [Directiva 2002/58/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 12 iulie 2002 (JO L 201, 31.7.2002, p. 37), și Regulamentul (CE) nr. 2006/2004 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 octombrie 2004 (JO L 364, 9.12.2004, p. 1)].

 Tipuri de date personale pe care le prelucrăm

Colectăm datele dvs. cu caracter personal doar direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra informației pe care ne-o furnizați.

Astfel, când vă înregistrați ca abonat sau achiziționați un produs de pe www.overcomeglobal.com sau paginile asociate, furnizați informații precum: adresa de e-mail, numele și prenumele, adresa de domiciliu (dacă este cazul), număr de telefon, localitatea.

Pentru date statistice, folosim doar Google Analytics, astfel putem să colectăm și să prelucrăm anumite informații care sunt anonime, cu privire la vizita dvs.pe site-ul web pentru a vă personaliza experiența online. Nu identificăm personal clientul.

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

*pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de Cumpărăror, vă putem invita să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață.

Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă că drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

* trimiterea de oferte / promoții / evenimente săptămânale/newslettere

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: email/SMS/telefonic/mobile push/web push/etc.)  conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie,și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă  afectează într-o măsură semnificativă.

* pentru siguranță site-ului web și a utilizatorilor platformei față de atacuri cibernetice

*pentru prevenirea și detectarea tentativelor de fraudă, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente

Tipuri de date personale pe care NU le colectăm

Datele cardului de plată nu pot fi accesate de către noi  și nici nu vor fi stocate de către noi , ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei entitate veți fi informat, anterior introducerii datelor.

Plata este securizată și criptată pe 128 de biți SSL.

Nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârstă de 18 ani.

Drepturile dumneavoastră

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus.

Vă rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi:

 • vă rugăm să ne transmiteți cererile dvs. cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail aferentă contului dvs. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea prin solicitarea de informații suplimentare care au ca scop confirmarea identității dvs.
 • ne propunem să răspundem solicitărilor dumneavoastră în  termen de maxim 30 de zile, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum două luni. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de o lună. S-ar putea să vă întrebăm dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajută să acționăm mai repede și să scurtăm timpul de răspuns la solicitarea dvs.

Puteți să ne cereți:

 • să confirmăm dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal;
 • să vă punem la dispoziție o copie a acestor date;
 • să vă oferim alte informații despre datele dvs. cu caracter personal
 • să rectificăm datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete ( Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora)
 • să vă ștergem datele atâta timp cât nu sunt necesare pentru scopurile menționate mai sus

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Că regulă generală, vom stoca datele dumneavoastră cu caracter personal cât timp sunteți abonat pe site-ul www.overcomeglobal.com,  paginile asociate, sau dețineți un cont activ. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații, iar noi vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația în vigoare o impune.

Procesarea este limitată pe o anumită perioada de timp, de regulă 2 ani, și corespunde scopului pentru care au fost colectate datele dvs. personale. Nu vom stoca datele dvs. personale mai mult decât este necesar.

Procesarea se face cu date minime. Noi colectăm și procesăm cantitatea minimă de date personale.

Puteți în orice moment comunica să ștergem informațiile personale din baza noastră de date. Pentru această este necesar un e-mail la: office@overcomeglobal.com sau în scris la adresa sus menționată cu subiectul “ștergere date personale”, ambele variante cu confirmare de primire din partea noastră, și acestea vor fi șterse în mai puțin de 30 zile lucrătoare. Veți fi anunțat printr-un email că datele au fost șterse.

Cum va ținem în siguranță datele

Site-ul este securizat printr-un Certificat Essential SSL. Efectuarea plății se va face printr-o conexiune criptată SSL, această protejează tranzacțiile cu cardul, datele de conectare, transferul de date și transmiterea fără risc a documentelor prin intermediul internetului.

Monitorizăm tot timpul sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri cibernetice.

Chiar dacă încercăm tot ce putem, în limite rezonabile, nu putem garanta securitatea informațiilor. Dacă va fi vreodată cazul, informăm autoritățile competente cu privire la încălcarea legilor și vom asista autoritățile în acest caz. De asemenea, va vom anunța dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dvs..

Dacă aveți un cont la noi, să nu divulgați datele dvs. de utilizator și nici parola.

Despre activitatea de statistică și de marketing

Dorim să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru dvs.. Așadar, vă putem trimite orice tip de mesaj, cum ar fi: e-mail, conținând informații generale și / sau tematice, informații cu privire la produse noi sau promoții. Astfel, putem folosi anumite date, cum ar fi: produsele vizualizate, abonare, etc.

Cookie-urile stochează informațiile care sunt utilizate pentru a ajută site-urile să funcționeze. Un cookie este un fișier text mic stocat pe computer. Alegerea dezactivarii cookie-urilor de funcționare poate împiedică utilizarea anumitor funcții ale website-ului.

Utilizăm Google Analytics pentru a măsura traficul pe site-ul nostru. Google are propria politică de confidențialitate. Dacă doriți să renunțați la Google Analytics, accesați pagina de dezactivare Google analytics.

În cele mai multe cazuri, trimitem ofertele sau promoțiile cu acordul dvs. prealabil. Astfel, va puteți răzgândi și retrage acordul în orice moment, prin: accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor, în josul paginii sau prin contactarea în scris, cu confirmare de primire, folosind detaliile de contact ale OvercomeGlobal.com, descrise mai sus.

Cursuri, Workshopuri, Sesiuni 1 la 1

Apasati ENTER dupa ce ati scris ce doriti sa cautati

Prin logarea pe acest site sunteti de acord cu termenii si conditii, politica de confidentialitate acestui site.

New membership are not allowed.