Despre noi

Overcome Global este mai mult decat o companie antreprenoriala. Este prima comunitate internationala, bazata pe cunoastere si experiente personale. Credem in oameni, in aspiratiile si parcursul lor si, de aceea, ne-am propus sa unim valorile lor cu nevoile tale.

Ne motiveaza provocarile fiecaruia dintre voi. Indiferent ca v-au adus succese sau dezamagiri, suntem siguri ca rezultatul merita impartasit si poate fi baza pentru invataturile a oricare dintre noi.

Intreaga noastra poveste poarta amprenta unor trairi devenite, acum, surse de inspiratie pentru altii. Intr-o lume in care impactul tehnologic si informational este inerent, iti venim in ajutor cu lucruri noi si iti aducem aproape cunoasterea in toate formele ei. Nu promitem sa iti cream mixul perfect, ci te lasam pe tine sa alegi exact ce ti se potriveste. Te asiguram insa, ca vom evolua impreuna!

Misiunea noastra

Perspective noi si abordari autentice. Asta ne-am propus sa oferim comunitatii Overcome Global. Vrem sa identificam nevoile oamenilor care alcatuiesc acest grup si sa le venim in ajutor cu resurse adaptate principiilor lor de viata. Credem cu tarie ca o conduita personala si profesionala se poate forma dincolo de cunostinte.

Fii parte a echipei noastre si a cunoasterii ei!

Valori

Traditia de a duce mai departe obiceiuri si informatii este una veche, iar noi sustinem acest scop. De aceasta data insa, intr-o varianta moderna si mult mai accesibila.

A sti – Cunoastere

A duce mai departe – Promovare

A fi recunoscator – Gratitudine

Am pornit aceasta comunitate de la asumarea trairilor si experientelor noastre, le-am identificat si le-am pus laolalta – pentru VOI. Impreuna cu trainerii si expertii nostri am conturat cadrul perfect pentru a promova fiecare cunoastere, iar in final, am devenit recunoscatori pentru fiecare sansa primita – de a evolua, de a ne perfectiona si de a ne ajuta IMPREUNA!

Abonează-te la noutatile noastre

Ne dorim sa tinem legatura cu tine, sa iti scriem despre ce noutati apar pe platforma noastra, sa te invitam sa faci cunostinta cu trainerii nostri si sa descoperi povesti din lumea Overcome. Lasa-ne adresa de email si fii mereu in contact cu noi.

Cursuri, Workshopuri, Sesiuni 1 la 1

Apasati ENTER dupa ce ati scris ce doriti sa cautati

Prin logarea pe acest site sunteti de acord cu termenii si conditii, politica de confidentialitate acestui site.

New membership are not allowed.