Miracolele din viata noastra

Miracolele din viata noastra

Acesta este un seminar in care ne propunem sa simtim miracolul, sa descoperim si sa intelegem prezenta lui Dumnezeu in lume

Disponibil doar in abonament

Cum apar miracolele in viata noastra?

De foarte multe ori in viata noastra am auzit aceste cuvinte “Este un miracol”.

Ne bucuram sa auzim aceste cuvinte, dar de cele mai multe ori sufletul ne este umbrit si fie nu stim sa le recunoastem, fie nu stim sa le apreciem la adevarata lor valoare.

Acesta este un seminar in care ne propunem sa simtim miracolul, sa descoperim si sa intelegem prezenta lui Dumnezeu in lume.

Sunt provocat mereu sa discut despre miracole.

Dar ce miracole sunt cu acea persoana trecuta de 40 ani, bolnava de ulcer, cu partenerul care tocmai si-a parasit familia, copiii care au plecat in strainatate si au lasat in spate o mama care se simte singura si neapreciata? Acestea reprezinta doar un mic exemplu.

In cadrul acestui eveniment se va discuta despre:

  • Ce sunt miracolele
  • Cum reusim sa le recunoastem
  • Cum reusim sa le atragem in viata noastra
  • Ce trebuie sa facem dupa ce avem parte de ele
  • Care este diferenta dintre miracole si noroc

Obsesia fata de munca, petreceri, chiar si fata de familie, acestea nu sunt viata, ci denota un gol interior ce se cere umplut; setea sufletului.

Consecintele exteriorului sunt cu adevarat oglinda strafundurilor noastre si asta nu este fara rost. Suntem condusi de Divinul din noi spre o viata completa, spre o inima intreaga, spre a fi coerenti cu noi insine si cu Viata.

Avem sansa de a privi totul ca fiind o minune sau totul ca fiind hazard si intamplare. Dar, va asigur ca nimic nu este intamplare.

In orice haos este o ordine si in orice ordine este un haos, dar acel haos care creeaza acele miscari cuantice ale Universului, care se reordoneaza permanent, ne ofera noua constientizare si viata.

Movie & TV Show Search
Cursuri, Workshopuri, Sesiuni 1 la 1

Apasati ENTER dupa ce ati scris ce doriti sa cautati

Prin logarea pe acest site sunteti de acord cu termenii si conditii, politica de confidentialitate acestui site.

New membership are not allowed.