Femeia – oglinda barbatului

Femeia – oglinda barbatului

In cadrul acestui seminar ne propunem sa intelegem mai bine relatia dintre barbat si femeie, sa aflam ce sta in spatele reactiilor noastre in momentul in care apar anumite probleme si mai mult decat atat sa aflam modul in care putem imbunatati relatiile noastre

Disponibil doar in abonament

Universul a dat cel mai minunat DAR barbatilor, FEMEIA

Pentru barbati, femeia a fost, este si ramane intotdeauna portalul prin care ei vin, traiesc si se manifesta in aceasta lume

In cadrul acestui eveniment vei afla:

  • Ce ar fi barbatul fara femeie? ( relatia de complementaritate femeie-barbat)
  • Care este puterea si responsabilitatea femeii in viata barbatului
  • Cate roluri (se) joaca femeia in viata barbatului
  • Femeia, univers al emotiilor
  • Moduri de cucerire si recucerire
  • Cum transforma femeia, baiatul in barbat?

Femeile creeaza prin existenta lor acea oglinda in care barbatii se vad cand privesc inainte si tot femeile se gasesc intotdeauna in spatele barbatilor, impingandu-i mereu inainte cu energie si alimentand continuu cu speranta si rabdare, vindecandu-i atunci cand e nevoie si felicitandu-i atunci cand mai fac un pas.

Femeia are calitatea si capacitatea de a se contine atat pe ea insasi cat si barbatul. Pentru barbati este intotdeauna fascinant si paradoxal cum femeile pot fi puternice tocmai prin fragilitatea si emotivitatea lor, prin naivitate si bunatate.

Barbatii, fie luati separat sau in totalitatea lor, nu ar putea dobandi vreodata atata putere pe cat are o singura femeie in interiorul sau.

Este deopotriva fascinant pentru barbati cum multe dintre femei nu-si cunosc, nu-si observa si nu-si folosesc puterile specifice, in relatiile lor cu barbatii.

In cadrul acestui seminar ne propunem sa intelegem mai bine relatia dintre barbat si femeie, sa aflam ce sta in spatele reactiilor noastre in momentul in care apar anumite probleme si mai mult decat atat sa aflam modul in care putem imbunatati relatiile noastre.

Mai mult decat atat, acesta este un seminar care sa ne invete afisarea aprecierii fata de femeile din viata noastra, deoarece fara femei, barbatii nici nu ar putea sa se intruchipeze, daramite sa traiasca si sa se bucure de viata si de tot ceea ce aceasta le ofera.

Movie & TV Show Search
Cursuri, Workshopuri, Sesiuni 1 la 1

Apasati ENTER dupa ce ati scris ce doriti sa cautati

Prin logarea pe acest site sunteti de acord cu termenii si conditii, politica de confidentialitate acestui site.

New membership are not allowed.